Hoppa till innehållet

ETC Malmö

Pärlor och bottennapp i marinerat medelhav

ETC Malmö.

Läckert kött, ett litet mejeriunder men också en fisk med alltför spretig smak. Matpatrullen njuter av livetpå baskiska Escama men hittar både fynd och bottennapp på menyn.

Escama är inte en restaurang, Escama är en gastrobar.  Vilket betyder att maten serveras i baren. Du beställer efter hand, styrt av din aptit.

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på ETC Malmö!
Om du redan är det loggar du in här .

BARA IDAG: Prova en hel månad utan kostnad

Från

Lås upp alla låsta artiklar en hel månad utan kostnad. Ingen bindningstid.

Läs digitalt i 3 mån

Från

Prova 3 månader digitalt till superpris. Ingen bindningstid.

Betala per år

Från

Spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser

Ämnen i artikeln