Hoppa till innehållet

ETC Malmö

Matpatrullen testar Cirkus i gamla chokladfabriken

Råstekt hummer serveras med en donut på pumpa som rullats i sechuanpeppar, strimlade längder av rimmad gurka och skummade såser.
Råstekt hummer serveras med en donut på pumpa som rullats i sechuanpeppar, strimlade längder av rimmad gurka och skummade såser. Bild: Bild: Matpatrullen

ETC Malmö.

Hotellet i Malmös gamla chokladfabrik har också en restaurang. Placerad mot gården, innanför hotellreceptionen är den lite undangömd jämfört med de inrättningar som kan grälla med ljus och neon direkt mot stadens flanörer. Men läget erbjuder också en avskild och trivsam miljö där man kan njuta några fina timmar och bemötandet är genomgående mycket trevligt utan att vara påträngande.

Menyn är sparsmakad och årstidsbaserad med några utflykter till Asien. Matpatrullen väljer femrättersmenyn för 495 kronor (det finns också ett vegetariskt alternativ som är sex tior billigare) och måltiden inleds med en vacker liten tartar som överraskning.

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på ETC Malmö!
Om du redan är det loggar du in här .

JUST NU: Prova en vecka utan kostnad

Från

Lås upp alla låsta artiklar en vecka utan kostnad. Ingen bindningstid.

Läs digitalt i 3 mån

Från

Prova 3 månader digitalt till superpris. Ingen bindningstid.

Betala per år

Från

Spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser

Ämnen i artikeln

00:00 / 00:00