Debatt. .

2016-08-22 06:11
Traditionellt midsommarfirande i Sverige.  Bild: Pontus Lundahl/TT
Traditionellt midsommarfirande i Sverige.

Vår märkliga kultur

Vi beter oss likadant runt midsommarstången. Visste ni att det är en fallossymbol förresten? 

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på !
Om du redan är det loggar du in här.

Betala per vecka

Från

39 kr

Beställ här!

Prenumerera och betala per vecka. Avsluta när du vill.

Betala per månad

Från

139 kr

Beställ här!

Prenumerera och betala per månad. Avsluta när du vill.

Vi svenska män som våldtar och sexuellt ofredar våra svenska kvinnor borde kanske skämmas. Men vi är kända för det här i Sverige. Att våldta och sexuellt ofreda våra svenska kvinnor alltså. Och hela världen vet att det i den svenska kulturen finns detta hemska. Det ingår där. 


BRA JOURNALISTIK ÄR INTE GRATIS

Gillar du det du läser?
Swisha en peng till: 123 148 087 0


För varför skulle vi annars göra det? Jag menar om en muslim våldtar en svensk kvinna blir vi svenska män rasande. Det är ju typiskt muslimer med sin kultur och kvinnosyn. Men faktum är att i vår svenska kultur ingår det också  att våldta och sexuellt ofreda våra svenska kvinnor. 

För varför skulle vi annars döma andra kulturer så hårt när förövarna kommer från andra länder och kulturer och våldtar våra svenska kvinnor? Det måste ju ligga i deras kultur, tycker vi. Och om det finns i deras kultur så finns det i vår. För vi våldtar ju själva svenska kvinnor. Och vi antastar dem sexuellt på festivaler och musikarrangemang. Vi smygfilmar dem under kjolen när de åker rulltrappa. Vi svenska hederliga män. Hyvens killar som vi!

Och vet ni vad det värsta är? Jo, vi svenska hederliga män är kanske inte alls bättre än de där muslimerna som kommer hit och våldtar och ofredar våra svenska kvinnor. Det vet vi ju att de är likadana de där muslimerna. Allihop gör precis samma saker. Precis som vi svenskar! Vi är ju allihop likadana vi också i vår kultur. Vi beter oss likadant runt midsommarstången. Visste ni att det är en fallossymbol förresten? Jodå, det är en stor kuk vi dansar och hoppar runt till sången om de små grodorna.

Men det vet man väl att andra främmande kulturer som vi skärskådar utan att ens ha träffat en enda muslim, är konstiga. De har sina böneutrop och bönemattor och sin konstiga fasta. Och vilka konstiga regler de har för sin kultur sedan.

Nej, vi måste nog bli lite bättre på att lära känna andra kulturer, för som man känner sig själv känner man andra.