Debatt. .

2016-12-26 11:17
Bild: Fredrik Sandberg/TT

De gyllene avdragen

Hur ska välfärdens kräftgång brytas? Jo, med fler jobbskatteavdrag, säger högern! Hur ska skolkonkurserna undvikas då? Jo, med fler jobbskatteavdrag, säger högern!

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på !
Om du redan är det loggar du in här.

Betala per vecka

Från

39 kr

Beställ här!

Prenumerera och betala per vecka. Avsluta när du vill.

Betala per månad

Från

139 kr

Beställ här!

Prenumerera och betala per månad. Avsluta när du vill.

Och hur är det med solidariteten i samhället? Nja, samhället utvecklas alltmer till ett egoistiskt samhälle där var och en bara tänker på sig själv. Men det löser vi med fler jobbskatteavdrag! Men alla skattemiljoner som försvinner till Caymanöarna då? Hur gör vi med det problemet? Ja, det är ett problem. Det får vi medge, men det löser vi med fler jobbskatteavdrag! 


BRA JOURNALISTIK ÄR INTE GRATIS

Gillar du det du läser?
Swisha en peng till: 123 148 087 0


Och hur är det med alla som lider under julen av ensamhet och alkoholproblem? Ja, det löser vi med fler jobbskatteavdrag förstås! Bara Svensson får mer pengar i fickan behöver vi inte tänka på sådant. Det viktiga är ju en låg skatt! Men vården måste fungera! Ja, men det gör den ju även om den inte går så bra just nu. Men det löser vi bara Svensson får mer pengar i fickan. Allt löser sig bara vi får igenom jobbskatteavdragen. 

Vart tredje barn i Malmö lever i fattigdom. Familjens inkomst räcker helt enkelt inte till, vilket innebär att det inte finns pengar till vare sig julklappar eller julmat. Men barnfattigdomen löser högern med ett jobbskatteavdrag! Det viktiga är ju en låg skatt!